Kad šis bērns piedzima, Māte ar grūtībām paņēma viņu rokās. Kā viņš izskatās pēc 30 gadiem?

 

Iedomājieties, ka esat piedzimis ar ādu, kas atbilst piecus gadus vecam bērnam, lai gan jūs joprojām esat tikai mazulis.

Personāži bija ļoti pārsteigti par to, kā Toms Tennents izskatījās, kad viņš piedzima. Arī Toma tēvs tam nespēja noticēt. Kopš tā laika viņu ceļojums ir bijis grūtu brīžu un spēcīgu pārdzīvojumu pilns. Tagad, ja mēs ātri uz priekšu uz priekšu mūsdienām, redzot, kā Toms izskatās tagad, jūs vienkārši neticēsiet. Tālajā 1993. gadā Austrālijas dienvidaustrumos notika kaut kas patiesi unikāls. Bērns vārdā Toms Tennents piedzima ar ļoti īpašu stāvokli, kas visiem radīja lielu pārsteigumu.

 

Par laimi, Toma tēvs pieņēma pareizo lēmumu. “Mēs vienojāmies savā starpā un nolēmām, ka tā tam ir jābūt, un mēs to pārbaudīsim līdz galam,” sacīja viņa tēvs Džefs Tennents.

Nekādas pārbaudes vai izmeklēšana nevarēja sagatavot cilvēku tam, cik nopietns būs Toma stāvoklis. Kad viņa vecāki pirmo reizi viņu ieraudzīja, viņi bija uz pauzes. Toma mamma Debija Tennenta nespēja noticēt tam, ko redzēja, kad viņu uzlika viņai uz krūtīm. “Mana sirds bija manā kaklā, bet tajā pašā laikā bija jauki viņu paņemt un apskaut,” viņa teica.

Tā kā iemesls nebija skaidrs, tam visam nebija risinājuma. Viņu vienīgā cerība bija, ka viņam augot, viņa āda dabiski ataugs un grumbas samazināsies.

Lasi vēl: 2024. gada februāris trīs zodiaka zīmju dzīvi piepildīs ar romantiku: viņus gaida daudz pārsteigumu un spilgtas emocijas – tās paliks atmiņā uz visu mūžu

Zinātnieki ir veikuši pārsteidzošu atklājumu par viņa stāvokli.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment